Prestashop Modules

Navigarea pe site și plasarea unei comenzi către noi reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile afișate pe site-ul www.moaradelavanda.ro.

Acești termeni pot fi actualizați oricând de către noi, fără a avea obligația de a notifica vreun utilizator, vizitator sau client în prealabil.

Datele personale

Datele personale furnizate către noi sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. Nu vă vom furniza adresa de e-mail unor terți, nu încurajăm spam-ul și nu facem publice datele Dvs.. Aveți oricând posibilitatea să solicitați ştergerea din baza noastră de date.

Politica de returnare

În calitate de consumator aveți dreptul să renunțați la cumpărare, fără a fi nevoit să justificați decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începand de la ziua în care intrați în posesia produsului.

Produsul returnat trebuie să fie în stare bună, nedeteriorat, nedesfăcut, nefolosit.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării de către consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

În cazul în care doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne informați în scris, la adresa de mail din secțiunea CONTACT.

Pot fi returnate doar produse achiziționate direct din stoc. În cazul produselor efectuate pe comandă, nu se acceptă restituiri sau schimburi.

De asemenea, produsele cosmetice, deoarece sunt executate la comandă, cu 24 de ore înainte de livrare (cu excepția săpunurilor, care au nevoie de un timp de uscare îndelungat) și au termen de valabilitate limitat (fiind 100% naturale și fără conservanți), nu se încadrează în categoria produselor pentru care se acceptă schimbul sau restiruirea.

Reclamații

Vă rugăm să ne comunicați pe mail orice reclamație referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare etc., în termen de 3 zile de la primirea coletului.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamaţiile primite după această perioadă.

Prețuri

Toate prețurile din acest site sunt exprimate în lei (RON). Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afişate pe site, fără o notificare prealabilă către client.

Copyright

Fotografiile și informațiile conținute în acest site sunt proprietatea Morii de Lavandă şi pot fi preluate total sau parţial doar cu acordul nostru în scris.

Disclaimer

Informațiile oferite în acest site sunt doar cu scop informativ și nu pot fi utilizate în scopul diagnosticării sau tratării nici unei afecțiuni. Modul de utilizare a acestor informații este responsabilitatea cititorului.

Declarațiile făcute în ceea ce privește produsele, ingredientele și informațiile generale sunt corecte şi complete în limita cunoștințelor noastre. Produsele noastre sunt sigure și sunt fabricate respectând legislația europeană în vigoare.