Prestashop Modules

Despre noi

Suntem Loriana și Marius, părinții unor spiridușe năzdrăvane, Daria și Timeea, și creatorii Morii de Lavandă.

În această lume a supervitezei, toți avem nevoie din când in când de un moment de relaxare - și de un colț de relaxare, în care să ne simțim liberi și fericiți, în care să nu existe stres, termene limită și supărări.

Din această nevoie a apărut Moara de Lavandă.

Am căutat în lung și-n lat un picior de plai și-o gură de rai, pe care am plantat lavandă. O iubim, o îngrijim și ne bucurăm de minunatele flori violete și de mireasma lor divină. O culegem și o transformăm cu grijă si migală în mici comori aromoterapeutice, pentru ca voi, cei care poposiți pe la noi, să vă bucurați sufletul și simțurile.

Nu vindem doar produse naturale, ci vă oferim o experiență. Recreem o stare de bine primordială, o evadare din viața modernă. Dragostea noastră pentru o viața trăită in armonie cu natura ne-a ajutat să combinăm cultivarea lavandei, știința aromoterapiei, arta creării cosmeticelor naturale și pasiunea pentru simplitatea rustică, și să le sublimăm într-o experiență unică.

Lăsați-vă transportați într-o altă lume, departe de stres și griji, unde veți fi răsfățați cu prețioase cosmetice naturale, învăluiți de miresme aromoterapeutice și vă veți bucura ochii și sufletul cu mici comori handmade, numai bune de păstrat sau dăruit cuiva drag.